Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهردار تهران با اشاره به تغییرات اساسی در هزینه کرد برای اداره شهر گفت: به قیمت ثابت منابع مالی در اختیار، در این دوره 42 درصد شهر را ارزانتر اداره کردیم.
به گزارش خبرنگار شهر، پیروز حناچی، شهردار تهران در مراسم افتتاح و بهره برداری از ایستگاه‌های شهرک آزمایش و مدافعان سلامت در خطوط 6 و 7 متروی تهران که امروز پنجشنبه 27 خرداد با حضور ویدئو کنفرانسی رییس جمهور برگزار شد، گفت: ایستگاه مدافعان سلامت، از خط 7 متروی تهران است، خطی که دارای 27 ایستگاه بوده و از ورزشگاه تختی تا میدان کتابی کشیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: این خط جنوب شرق تهران را به شمال غرب تهران متصل می کند که تاکنون 22 ایستگاه از آن افتتاح شده و به بهره برداری رسیده است.
شهردار تهران افزود: ایستکاه افتتاح شده(مدافعان سلامت) در مجاورت بیمارستان امام خمینی ( ره) به نام مدافعان سلامت به پاس قدردانی از زحمات این عزیزان در دوران شیوع ویروس کرونا نامگذاری شده است.
حناچی ادامه داد: نه تنها زحمات دولت در این دوره مورد تظلم قرار گرفته بلکه در شرایط تحریم و کرونا زحمات مدیریت های شهری در کلان شهرها و شهرداری‌ها نیز نادیده گرفته شده است و این نهاد نیز مظلوم واقع شده است.
شهردار تهران با اشاره به تلاش‌های دولت برای پرکردن گپ و شکاف موجود در کلان شهرها که در گذشته مغفول واقع می شد، گفت: رعایت سقف جمعیتی و حفاظت از باغات و فضای سبز در این دوره مورد رعایت قرار گرفت و ضوابط این موضوع تصویب شد.
او ادامه داد: لایحه منابع مالی پایدار توسط دولت تهیه و پس از تصویب و ابلاغ در شهرداری به اجرا درآمده است.
حناچی اضافه کرد: افزایش یک درصدی از سهم مالیات به عنوان مالیات محلی برای شهرداری ها از یادگاری های این دولت است همچنین اختصاص اوراق مشارکت و حداکثر مشاعی برای بحث حمل و نقل در این دوره و بخش عمده ای از تامین آن توسط دولت از دیگر مواردی است که باید به آن اشاره کرد.
او توضیح داد: سهم بودجه حمل و نقل عمومی در این دوره از 71 صدم درصد به 3.7 درصد افزایش پیدا کرده و خریداری تجهیزات آتش نشانی جزو اهداف این دوره بود.
حناچی اضافه کرد: در دو هفته گذشته در یک مانور عظیم این تجربه را داشتیم که از این تجهیزات خریداری شده برای سازمان آتش نشانی شهر تهران استفاده کنیم. حادثه پالایشگاه تهران می توانست به فاجعه ای تبدیل شود اما خوشختانه با ورود به موقع کنترل شد.
شهردار تهران عنوان کرد: ایجاد انضباط مالی و حذف تبصره های غیرشفاف بودجه با دستورالعمل وزارت کشور اجرا و به عنوان نقطه عطف در شفاف سازی نظام مدیریت کشور ثبت خواهد شد.
او افزود: تلاش برای کاهش نیروی انسانی شهرداری و کشف بزرگترین پرونده فساد و زمین خواری در این دوره مورد توجه قرار گرفت.
حناچی یادآور شد: در حوزه ارتقای تاب آوری شهری و ایمنی با سرمایه گذاری به ویژه در بخش مقابله با سیل اقدامات ارزشمندی انجام شد که مانع از خسارات سیل به شهر شد.
او تاکید کرد: به قیمت ثابت منابع مالی در اختیار، در این دوره 42 درصد شهر را ارزانتر اداره کردیم و در موضوع مناسب سازی فضاهای عمومی با نصب 30 درصد پله های برقی و 26 درصد از آسانسورهای مترو عملکرد درخوری داشتیم.
شهردار تهران گفت: همچنین 170 میدان میوه، 578 بوستان و 261 کیلومتر پیاده رو در این دوره مورد مناسب سازی قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدافعان سلامت شهردار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۶۱۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۸۰۰ درصدی آسیب های اجتماعی با مناسب سازی زیرساخت ها | ۵۰ خودرو در خدمت گشت فوریت های اجتماعی

به گزارش همشهری آنلاین، احمد احمدی صدر گزارشی از آخرین فعالیت‌ها در زمینه ایجاد زیرساخت‌های مناسب پیرامون ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در دوره مدیریت شهری کنونی ارائه کرد و گفت: در دوره مدیریت شهری کنونی تعداد زیرساخت‌ها و بسترهای مناسب به منظور ساماندهی آسیب‌های اجتماعی و کاهش این آسیب‌ها رشد ۸۰۰ درصدی داشته است.

او ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تا به امروز ۱۰ مرکز تربیتی، آموزشی و درمانی یاورشهر ایجاد شده است که با ۷۷۵۰ ظرفیت ویژه جذب و نگهداری معتادین متجاهر و افراد منع پذیرشی اعم از بیماران زخم باز، عفونی، ایدز، هپاتیت و... در حال فعالیت هستند.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تاکید کرد: اگر بیش از ۷۵۰۰ معتاد متجاهر و افراد منع پذیرش طی دوسال گذشته ساماندهی و در مراکز یاورشهر نگهداری نمی‌شدند هرگونه طرح ساماندهی در آینده شکست می‌خورد و حالا که چهره شهر از لحاظ ساماندهی آسیب‌های اجتماعی تغییرات اساسی پیدا کرده به این دلیل اصل که این افراد ساماندهی شده اند.

احمدی صدر افزود: در حوزه کودکان کار و خیابان نیز زیر ساخت‌های بسیار خوبی در دوره مدیریت شهری فعلی فراهم شده است و ما علاوه بر افتتاح و راه‌اندازی ۱۲ مرکز پویاشهر ویژه توانمندسازی، استعدادیابی و آموزش کودکان کار و خیابان که تعداد کل آن به ۳۸ مرکز رسید، سایر زیر ساخت های فرسوده و قدیمی را نیز بازسازی و احیا کردیم و در حال حاضر مراکز پویاشهر شهرداری تهران در حال خدمات رسانی به بیش از ۷ هزار کودک کار و خیابان هستند.

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران تصریح کرد: در دوره مدیریت شهری فعلی ۵ مددسرا در مناطق ۳، ۵ ، ۱۱ ، ۱۲ (زنان) و ۱۷ راه‌اندازی شد و تمامی مددسراهای مناطق ۲۲ گانه نیز مورد بازسازی و تقویت زیرساخت قرار گرفت.

همچنین توسعه این زیرساخت‌ها نیز همزمان در دستور کار مدیریت شهری فعلی بود؛ به عنوان مثال مددسرای منطقه ۲۲ از ۱۰۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۹ از ۱۵۰ ظرفیت به ۲۰۰ ظرفیت رسید. مددسرای منطقه ۱۴ از ۶۰ ظرفیت به ۱۵۰ ظرفیت ارتقا پیدا کرد و مددسرای منطقه ۱۸ نیز از ۴۰ ظرفیت به ۸۰ ظرفیت توسعه پیدا کرد. همچنین مددسرای منطقه ۱۹ که پیش از ۶۰ ظرفیت داشت حالا ۱۵۰ ظرفیت دارد.

احمدی صدر خاطر نشان کرد: ما تا پایان امسال ۸ الی ۱۰ مرکز جامعه پذیری نیز افتتاح و مورد بهره برداری قرار خواهیم داد که یکی از کارهای بزرگ مدیریت شهری فعلی به حساب می‌آید. همچنین تعداد مددسرا ها را نیز افزایش خواهیم داد و در مناطقی که مددسرا ندارند، ایجاد این زیر ساخت‌ها در دستور کار آنها قرار گرفته است.

او افزود: ما پیش از این حدود ۹ پایگاه خدمات اجتماعی داشتیم اما در دوره مدیریت شهری فعلی این تعداد به ۲۹ پایگاه خدمات اجتماعی رسید که افزایش بسیار قابل توجهی داشته است به عنوان مثال در بهشت زهرا(س) ما دو پایگاه خدمات اجتماعی داریم که در حال خدمت‌رسانی به مددجویان این محدوده هستند.

احمدی صدر در پایان گفت: پس از افتتاح طرح حامی شهر ویژه ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی پایتخت تعداد گشت‌های فوریت‌های اجتماعی شهر تهران به بیش از ۵۰ خودرو رسید در حالی که در دوره‌های قبلی این عدد از ۱۰ الی ۱۵ تجاوز نمی‌کرد.

کد خبر 850364 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها خدمات شهری شهرداری تهران آسیب اجتماعی

دیگر خبرها

  • شهر قم سالانه میزبان ۲۲ میلیون زائر داخلی و خارجی است
  • تسویه ۲۰ همتی با بانک‌ها از طریق واریز و برداشت/ کارنامه موفق مدیریت شهری در اداره پایتخت
  • افزایش ۵ برابری بودجه مناطق ۲۲‌گانه تهران در دوره ششم مدیریت شهری
  • کاهش ۸۰۰ درصدی آسیب های اجتماعی با مناسب سازی زیرساخت ها | ۵۰ خودرو در خدمت گشت فوریت های اجتماعی
  • «کاهش تخلفات و کنترل جدی ساخت و سازها» اولویت مدیریت شهری است
  • مدیریت پسماند در اصفهان رسالت بسیار سنگینی دارد
  • زاکانی: به جای ملک به مدیران وام بانکی دادیم!
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • ارائه گزارش عملکرد مدیریت شهری شیراز در سال ۱۴۰۲